Reviews over Websites voor Senioren

  Waardeloos - Review over Mijnpensioenoverzicht.nl

  Van "mijn pensioenoverzicht klopt werkelijk geen reet ! Bij mijzelf is het AOW bedrag ONJUIST. Geboren voor 1 januari 1950 ontvang ik ( gelukkig ) naast mijn eigen AOW een toeslag vanwege mijn huwelijk Het pensioenoverzicht gaat echter uit van alleenstaande AOW. het nabestaandenpensioen van mijn vrouw is niet vermeld in haar pensioenoverzicht. Per saldo klopt er dus niets van. Een bank oriënteert zich op dit pensioenoverzicht en is niet geinteresseerd in andere documenten.

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande. Het feit dat in de kop staat Mijn Pensioenoverzich zegt al genoeg

  Ik zoek een vriend - Review over SeniorenGeluk.nl

  Ik ben op zoek een nette man zonder slechte gewoonten.Als ik slaag,dan zal het leven voor ons interessanter en rijker zijn.

  Uitstekende firma qua service en dus betrouwbaarheid - Review over Shop4u2

  Mijn vader ligt in een revalidatiecentrum in België vanwege 3 herseninfarcten achter elkaar. Zijn rechterkant is hierdoor verlamd. Hij had mij gevraagd om een opklapbaar bedtafeltje te bestellen dat hij gezien had op internet. Na uitgebreid surfen bleek dit niet zo gemakkelijk te vinden, want het was op verschillende websites uitverkocht óf belachelijk prijzig. Op één of andere manier kwam ik voor een zeer schappelijke prijs hetzelfde tafeltje tegen (dat dacht ik tenminste gezien de foto). In overleg met mijn vader het tafeltje besteld, en afwachten maar. Opeens kwam ik erachter dat ik mijn woonplaats in Nederland had ingevuld, i.p.v. mijns vaders woonplaats in België. Nadat ik SHOP4U2 hierover ingelicht had via de mail, kreeg ik snel antwoord dat DHL niet meer te bereiken was (het was vrijdagavond of zo), maar dat ik de postcode etc. wel goed ingevuld had en dat het misschien goed zou komen. Ik had ze eerder ook al ergens een mail over gestuurd, toen kreeg ik ook snel reactie van SHOP4U2. Het tafeltje werd dinsdag bezorgd en er toen waren er 3 problemen. 1- Het was toch net een iets ander tafeltje (mijn schuld) 2- Het was beschadigd 3- Het was een wankele prul (sorry, maar dat was/is de waarheid) Weer via de mail contact gezocht en snel en zakelijk werd er nogmaals gereageerd. Er moesten foto's gemaakt worden als bewijs van de beschadiging, wat ik gedaan heb. Toen kreeg ik een retouradres met een nummer erbij. Binnen een week had ik mijn geld terug mét de eerste verzendkosten. De retourverzendkosten waren voor mij, maar dat kan ik wel begrijpen. Snelle email reacties en goede service. Het opklapbare bedtafeltje raad ik ten strengste af, maar SHOP4U2 beveel ik zeker aan......

  Sterke punten
  Snelle email response Aftersales service

  Zwakke punten
  Producten niet altijd even degelijk

  Piet Paulusma - Review over Omroep MAX

  Jammer voor ons dat jullie deze weerman weer aan het werk helpen. Ik zap altijd weg als deze hyperventilerende presentator op de buis blijft, want anders krijgen wij het benauwd. Is hij wel populair eigenlijk ? Bovendien behoeft deze man ondertiteling want hij is niet te verstaan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen visitekaartje voor Max

  niet besteld - Review over Shop4u2

  Ik heb alleen een vraag gesteld over een artikel. Een kwartier later had ik een mail dat het artikel al in het magazijn in Duitsland was besteld en er dus niet mer geannuleerd kon worden. Rare zaak; bestelling dus ook maar niet doorgezet!

  Sterke punten
  foute communicatie maar wel snel. Te snel.

  Zwakke punten
  blafbrief dat er al niet meer geannuleerd kan worden. Ik bestel hier niks!

  teleurstellend - Review over 50PlusBeurs

  Al meerdere keren de beurs bezocht. Voorlaatste keer was een aantal jaren terug. Dat is voor nu de vergelijking met de beurs dit jaar. Erg weinig 'interactie' dit keer in 2019. Eerder werd er meer ingestoken op mogelijke hobby's, neem bv pottenbakken. Het is nu meer directe verkoop. Ook lijkt de beurs kleiner dan die in voorgaande jaren.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel op directe verkoop gericht.

  Olga Commandeur - Review over Omroep MAX

  Wanneer krijgt Olga eens haar broodnodige aandacht en complimenten voor haar eeuwenlange verschijning op TV voor haar Nederland in beweging? Z verdiend!

  Sterke punten
  Zo lang succes!

  Zwakke punten
  Geen

  Not refunding for the canceled wheelchair - Review over Shop4u2

  I have ordered a wheelchair on 13-06-2019 and after 4 to 5 days i didnt get the package , i contacted both the POSTNL and SHOP4U2 to know the status of the package .I didnt get any proper response hence i canceled the order . Its been more than a month i didnt get my refund , SHOP4U2 not responding to my calls or emails.

  Zeer deskundig en eerlijk advies - Review over Mobivit

  Erg goede ervaring gehad bij Mobivit te Assen door de sympathieke hulp van adviseur Rogier. Hartelijk welkom en erg goede uitleg voor een op maat gemaakte sta op stoel voor mijn vrouw. Inmiddels heeft ze er al een tijd erg veel plezier en vooral gemak van. Als ik voor mij zelf ooit eens 1 nodig heb dan zal ik zeker hier weer naar toe gaan.

  Sterke punten
  Goed en deskundig advies. Ruime keus Goede gratis aflevering

  Dement en niet optijd opgezegd - Review over ANBO

  Mijn moeder is dement geworden en daarom opgenomen in een verpleeghuis. Anbo is zogenaamd goed voor ouderen, Echt niet, Men houdt gewoon aan dat het lidmaatschap een maand vooraf het nieuwe abonnemnts jaar moet worden opgezegd. Als familie weet je dit dus niet. Dus dement in verpleeghuis zit je er nog een jaar aan vast

  Top! - Review over Hulpmiddelen Shop

  Zeer goed geholpen met een product dat ik nergens anders kon krijgen. Dachten goed mee.

  Beoordeling Hulpmiddelenshop.nl - Review over Hulpmiddelen Shop

  Laatst een bedpapagaai gekocht. Deze was snel geleverd en goed telefonisch advies gekregen.

  Sterke punten
  advies

  Zwakke punten
  geen

  Slechte organisatie - Review over ANBO

  De Anbo heeft mij zeer slecht behandeld. In 2015 mijn lidmaatschap opgezegd en ze willen nog steeds ledenbijdrage ontvangen. Slechte communicatie. Direct contact is onmogelijk, als er werkelijk wat te vragen valt. Mijn TIP > Wordt NOOIT lid van de Anbo, dat heeft alleen maar nadelen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie en helderheid is hier super slecht, bij de Anbo