Reviews over Websites voor Senioren


  Ongevraagd

  Review over Seniorenvoordeelpas

  Ik wil geen pas,ik wil niet lid worden en zeker niet gedwongen worden om 44,99 ero te betalen.\\r\\nVerwijder mij uit uw bestand onmiddelijk

  Sterke punten
  Opdringerig

  Zwakke punten
  Opdringerig

  Teleurstellend

  Review over 50PlusBeurs

  Kleine beurs, in vergelijking met voorgaande beurzen. Geen leuke proefmonsters en alles was " uitgekleed ". Uiterst minimaal ,waarbij er nogal nadruk wordt gelegd op verkoop. Niet voor herhaling vatbaar.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Afwezigheid van de grotere bedrijven. Te weinig aanbod.

  Wat een teleurstelling!

  Review over 50PlusBeurs

  We verheugden ons erg op de 50plus beurs 2022. Wat een teleurstelling was deze beurs echter (op woensdag). Het was zo druk dat je over de hoofden kon lopen. Wat een geluk dat er geen catastrofes zijn gebeurd: naar de uitgang/ nooduitgang had je waarschijnlijk niet kunnen komen door de drukte. Het was in ieder geval bijna onmogelijk om iets te bekijken. Koffie was wel te krijgen, maar dan moest je heel lang in de rij staan en daar hadden we geen zin in, ook al omdat er vrijwel geen plaats was om rustig te zitten. We hebben besloten om zo snel mogelijk te vertrekken, maar dat viel tegen: we hebben er een uur over gedaan om al schuifelend de uitgang te bereiken. Wat een opluchting toen we eenmaal buiten waren. Het Spoorwegmuseum was daarna een verademing. Erg leuk, maar op de beurs zien ze ons niet meer.

  Sterke punten
  In 2022 geen

  Zwakke punten
  In 2022 bijna alles

  Slechtste 50 plus beurs tot he

  Review over 50PlusBeurs

  Wij zijn al heel vaak naar de 50 plusbeurs geweest, maar dit jaar vonden wij het waardeloos. Je kon over de koppen lopen. Rijen dik bij de toiletten. Nergens plaats om te zitten en wat te eten. Veel verkoop van tassen etc. Geen leuke dingen,waar je een monstertje van kreeg. Karige boel. Wij zijn na een paar uur vertrokken naar de stad, om daar maar wat te gaan eten en drinken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Er werd op alle punten bezuinigd.

  Klant onterend

  Review over Mobivit

  Even een vraagje / opmerking.

  Hoe kan het dat wij een stoel bij u kopen en deze na 10 dagen kostenloos kunnen omruilen voor een duurdere stoel. De 1e stoel staat nu weer als nieuw aangeboden staat in uw filiaal. En wij nu de 2e geleverde stoel (9 juli geleverd)waar mijn vader 2 keer op gezeten heeft niet kunnen omruilen voor een bankstel. Mijn vader is helaas afgelopen zondag overleden en mijn moeder is dementerend en snapt niet hoe de stoel werkt. Dus hadden we graag de stoel omgeruild voor een bankstel waar mijn moeder wel wat aam heeft. Of een andere nette oplossing. Een normaal bedrag voor de stoel zodat u er weer dubbel op kunt verdienen. Maar helaas niets is mogelijk. Het vreemde is dat als mijn vader niet was overleden het omruilen geen probleem was. Gaat u nou werkelijk over lijken? Ik dacht dat uw bedrijf was voor ouderen. Maar u bent enkel uit op het geld van uw klanten. Ik heb hier werkelijk geen woorden voor. Mens onterend is het gewoon. Als er verdiend kan worden is alles mogelijk. Maar meedenken naar een passende oplossing waarbij u er alsnog beter uitspringt is niet mogelijk. Wij zullen op alle mogelijke kanalen deze recentie plaatsen. Wat dit is toch niet te geloven.. Wij moeten liegen over het overlijden van onze vader.. Wat vraagt u toch van uw klanten.. Niet normaal meer

  leveren minderwaardig produkt

  Review over Shop4u2

  Wat ik kreeg was niet wat op de site te koop stond, maar een minderwaardige copie. Jos Van Hees antwoorde: " wij hebben geen ander"., maar wijzigde de webpagina niet. Bedrieglijke boel. nul zero verantwoordelijkheid. mijn inziens mafia praktijken. Beloofde levering in 1/2 dagen, het werd een week.

  Sterke punten
  ABSULUUT G E E N

  Zwakke punten
  Totaal onverantwoord op alle gebied

  Bedrieglijk + vals + achterbaks en arrogant

  vrij zijn

  Review over 50plusser.nl

  Jarenlang was ik lid van 50plusser.nl Een forum met veel ruzie. Ik kreeg een permanente ban die ik met genoegen accepteerde. Nu echter blijkt dat één of meerdere leden mij kennelijk niet uit gedachten kunnen of willen zetten. Er is nu een dame met aparte ideeën op het forum, An en nog iets en al menige keer wanneer het de heer Nicolaas P niet zint dan noemt hij haar bij MIJN naam, beschuldigd mij dat ik er anoniem op ben. Ik kan mij niet verdedigen, en Thijs, jij geeft geen antwoord als ik jou schrijf, dus ik probeer nu dit. Laat mij zelf op dat forum voor korte tijd, of gooi die NicolaasP eraf, of schrijf dat ik er niet eens op KAN, ik KAN die ander niet zijn en wil het ook niet.

  Vriendelijke groet.

  Annette

  Sterke punten
  Op dit moment zie ik die sterke punten uiteraard niet,

  Zwakke punten
  Ik ben er destijds uit gezet, maar de tegenpartijders niet. Waar twee kijven hebben twee schuld, maar niet hier. Ook nu zie ik knallende ruzies, waar niet op ingegrepen wordt en men met zijn allen op 1 na iemand op de nek springt en dingen zeggen die niet met het onderwerp te maken hebben.

  Klanken van oorsprong

  Review over Omroep MAX

  Grandioos genoten van deze avond, 15.3.22

  Had nog langer mogen duren.

  Afhandeling retouren

  Review over Shop4u2

  Artikel gekocht dat helaas niet geschikt was. Dezelfde dag dat het artikel ontvangen was, meteen gemeld dat het artikel niet geschikt was en nog in de originele verpakking zit, dus niet uitgepakt. Wordt eerst meer dan een week aan het lijntje gehouden en daarna afgescheept met de mededeling dat het om hygiëne en corona regels niet retour genomen kan worden. Flauwekul voor iets dat nog niet eens uitgepakt is. En schandalige afhandeling van de koop. Advies: geen zaken mee doen !

  Zwakke punten
  Schandalige afhandeling van retour zending en nakomen afspraken

  Fantastische sta op stoel gekocht

  Review over Mobivit

  Pas geleden hebben wij ECHT fantastische sta op stoelen gekocht bij Mobivit Assen.

  Wij zijn heel goed geholpen en zijn voor dat we gekocht hebben 2 keer eerder geweest. We konden echt vrijblijvend proberen en zijn heel prettig geholpen door Rogier(verkoper).

  Heel goeie uitleg gehad waar op te letten bij het kopen van de stoelen.

  We hebben ze net 5 weken en zitten echt heel lekker.

  Sterke punten
  Goed advies gekregen

  Beiden lid van deze Omroep

  Review over Omroep MAX

  Een aanwinst is Dionne Stax en de tv programma’s verdienen ook een dik compliment!<br />

  Jan Slagter ga zo door!<br />

  Chapeau.<br />

  Peter: 71 jaar. & Grietje: 58 jaar.

  Sterke punten
  Een goede afstemming op de leeftijd zowel de literatuur als de visualiteit : tv

  Zwakke punten
  Moet ze nog ontdekken!

  Hart voor de ouderen.

  Review over Spel plus

  Ze hebben voor Oosterbeemd en Valkenheim verpleeghuis spellen gedoneerd omdat ze door de watersnoodramp alle spellen zijn kwijt geraakt. Onze dank is groot en het zijn toppers!!!!

  Sterke punten
  Empathie. Goed hart

  Zwakke punten
  -

  Erg onvriendelijk

  Review over Thuiszorgwinkel

  Erg duur met tweedehands artikelen, sjoemelt met de prijs. Accu eraf, accu erbij etc. Prijs duurder dan weer minder duur. Valt niet met meneer te praten.

  Sterke punten
  Niet ontdekt

  Zwakke punten
  Onvriendelijk en duur

  Ik raad deze webshop af

  Review over Shop4u2

  Voor mijn schoonvader hebben we een sta op hulp van bijna 300 euro gekocht. Helaas vond hij deze niet fijn, en wilde we deze daarom retourneren.

  Hoewel er maar 1x op gezeten is, wil de webshop deze echter niet terugnemen, met vele smoesjes als redenen.

  Ik raad daarom iedereen af om ooit bij deze website te kopen.

  Zwakke punten
  Voor mijn schoonvader hebben we een sta op hulp van bijna 300 euro gekocht. Helaas vond hij deze niet fijn, en wilde we deze daarom retourneren.

  Hoewel er maar 1x op gezeten is, wil de webshop deze echter niet terugnemen, met vele smoesjes als redenen.

  De retourvoorwaarden hebben we van te voren goed doorgelezen, nergens bleek uit dat we dit product niet terug konden sturen,

  we zijn dan ook zeer ontevreden over de gang van zaken.

  Waardeloos

  Review over Mijnpensioenoverzicht.nl

  Van "mijn pensioenoverzicht klopt werkelijk geen reet !

  Bij mijzelf is het AOW bedrag ONJUIST. Geboren voor 1 januari 1950 ontvang ik ( gelukkig ) naast mijn eigen AOW een toeslag vanwege mijn huwelijk Het pensioenoverzicht gaat echter uit van alleenstaande AOW.

  het nabestaandenpensioen van mijn vrouw is niet vermeld in haar pensioenoverzicht.

  Per saldo klopt er dus niets van. Een bank oriënteert zich op dit pensioenoverzicht en is niet geinteresseerd in andere documenten.

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande. Het feit dat in de kop staat Mijn Pensioenoverzich zegt al genoeg

  Ik zoek een vriend

  Review over SeniorenGeluk.nl

  Ik ben op zoek een nette man zonder slechte gewoonten.Als ik slaag,dan zal het leven voor ons interessanter en rijker zijn.

  Uitstekende firma qua service en dus betrouwbaarheid

  Review over Shop4u2

  Mijn vader ligt in een revalidatiecentrum in België vanwege 3 herseninfarcten achter elkaar.

  Zijn rechterkant is hierdoor verlamd.

  Hij had mij gevraagd om een opklapbaar bedtafeltje te bestellen dat hij gezien had op internet.

  Na uitgebreid surfen bleek dit niet zo gemakkelijk te vinden, want het was op verschillende websites uitverkocht óf belachelijk prijzig.

  Op één of andere manier kwam ik voor een zeer schappelijke prijs hetzelfde tafeltje tegen (dat dacht ik tenminste gezien de foto).

  In overleg met mijn vader het tafeltje besteld, en afwachten maar.

  Opeens kwam ik erachter dat ik mijn woonplaats in Nederland had ingevuld, i.p.v. mijns vaders woonplaats in België.

  Nadat ik SHOP4U2 hierover ingelicht had via de mail, kreeg ik snel antwoord dat DHL niet meer te bereiken was (het was vrijdagavond of zo), maar dat ik de postcode etc. wel goed ingevuld had en dat het misschien goed zou komen.

  Ik had ze eerder ook al ergens een mail over gestuurd, toen kreeg ik ook snel reactie van SHOP4U2.

  Het tafeltje werd dinsdag bezorgd en er toen waren er 3 problemen.

  1- Het was toch net een iets ander tafeltje (mijn schuld)

  2- Het was beschadigd

  3- Het was een wankele prul (sorry, maar dat was/is de waarheid)

  Weer via de mail contact gezocht en snel en zakelijk werd er nogmaals gereageerd.

  Er moesten foto's gemaakt worden als bewijs van de beschadiging, wat ik gedaan heb.

  Toen kreeg ik een retouradres met een nummer erbij.

  Binnen een week had ik mijn geld terug mét de eerste verzendkosten.

  De retourverzendkosten waren voor mij, maar dat kan ik wel begrijpen.

  Snelle email reacties en goede service.

  Het opklapbare bedtafeltje raad ik ten strengste af, maar SHOP4U2 beveel ik zeker aan......

  Sterke punten
  Snelle email response

  Aftersales service

  Zwakke punten
  Producten niet altijd even degelijk

  Piet Paulusma

  Review over Omroep MAX

  Jammer voor ons dat jullie deze weerman weer aan het werk helpen. Ik zap altijd weg als deze hyperventilerende presentator op de buis blijft, want anders krijgen wij het benauwd.

  Is hij wel populair eigenlijk ?

  Bovendien behoeft deze man ondertiteling want hij is niet te verstaan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen visitekaartje voor Max

  niet besteld

  Review over Shop4u2

  Ik heb alleen een vraag gesteld over een artikel. Een kwartier later had ik een mail dat het artikel al in het magazijn in Duitsland was besteld en er dus niet mer geannuleerd kon worden. Rare zaak; bestelling dus ook maar niet doorgezet!

  Sterke punten
  foute communicatie maar wel snel. Te snel.

  Zwakke punten
  blafbrief dat er al niet meer geannuleerd kan worden. Ik bestel hier niks!

  teleurstellend

  Review over 50PlusBeurs

  Al meerdere keren de beurs bezocht. Voorlaatste keer was een aantal jaren terug. Dat is voor nu de vergelijking met de beurs dit jaar.

  Erg weinig 'interactie' dit keer in 2019.

  Eerder werd er meer ingestoken op mogelijke hobby's, neem bv pottenbakken.

  Het is nu meer directe verkoop.  Ook lijkt de beurs kleiner dan die in voorgaande jaren.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel op directe verkoop gericht.

  Olga Commandeur

  Review over Omroep MAX

  Wanneer krijgt Olga eens haar broodnodige aandacht en complimenten voor haar eeuwenlange verschijning op TV voor haar Nederland in beweging? Zó verdiend!

  Sterke punten
  Zo lang succes!

  Zwakke punten
  Geen

  Not refunding for the canceled wheelchair

  Review over Shop4u2

  I have ordered a wheelchair on 13-06-2019 and after 4 to 5 days i didnt get the package , i contacted both the POSTNL and SHOP4U2 to know the status of the package .I didnt get any proper response hence i canceled the order . Its been more than a month i didnt get my refund , SHOP4U2 not responding to my calls or emails.

  Zeer deskundig en eerlijk advies

  Review over Mobivit

  Erg goede ervaring gehad bij Mobivit te Assen door de sympathieke hulp van adviseur Rogier.

  Hartelijk welkom en erg goede uitleg voor een op maat gemaakte sta op stoel voor mijn vrouw.

  Inmiddels heeft ze er al een tijd erg veel plezier en vooral gemak van.

  Als ik voor mij zelf ooit eens 1 nodig heb dan zal ik zeker hier weer naar toe gaan.

  Sterke punten
  Goed en deskundig advies.

  Ruime keus

  Goede gratis aflevering

  Dement en niet optijd opgezegd

  Review over ANBO

  Mijn moeder is dement geworden en daarom opgenomen in een verpleeghuis. Anbo is zogenaamd goed voor ouderen, Echt niet, Men houdt gewoon aan dat het lidmaatschap een maand vooraf het nieuwe abonnemnts jaar moet worden opgezegd. Als familie weet je dit dus niet. Dus dement in verpleeghuis zit je er nog een jaar aan vast

  Top!

  Review over Hulpmiddelen Shop

  Zeer goed geholpen met een product dat ik nergens anders kon krijgen. Dachten goed mee.