Reviews over Websites voor Senioren


  Ben ik nu al mijn foto,s kwijt

  Review over 50plusser.nl

  Heel veel jaren en met heel veel plezier van deze mooie site gebruikt gemaakt,en door omstandig heden van jaren geleden gèen gebruik meer van gemaakt, en nu kom ik er achter dat de site niet meer bestaat,heèeeeel erg jammer.
  Mvg Herrie Kloppenborg.

  Zwakke punten
  Dat de site niet meer bestaat.

  Haal het vod van internet

  Review over Mijnpensioenoverzicht.nl

  Wat een ellende die site van mijnpensioenoverzicht.nl Als sinds november hebben er wijzigingen plaats gevonden en ontvang ik inmiddels pensioen. Maar hiervan is nog steeds niets te zien op de site.
  Al een aantal malen geprobeerd de zaken kloppend te maken. Maar helaas, het is niet mogelijk. Die hele site wordt nog wat als de oude pensioenen ingevaren gaan worden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Die hele site is één rommeltje. Alles wat maar fout zou kunnen gaan, gaat fout.

  Politiek commentator slecht

  Review over Omroep MAX

  Je merkt duidelijk tijdens de uitzending om 17.00 uur, dat de politiek commentator een duidelijke linkse mening heeft. Totaal niet neutraal. Misschien is het eens goed om iemand anders neer te zetten.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte politieke commentator

  Slechte service

  Review over Mobivit

  Sta-op-stoel gekocht bij MobiVit. Slechts < 3 mnd. gebruikt i.v.m. overlijden. MobiVit weigert de stoel terug te kopen. Het is een gereconditioneerde stoel. Die is dus ook gebruikt, nagekeken en opnieuw bekleed. Zij hebben een toeleverancier, maar weigeren te vertellen wie dat is. Het is een gesloten systeem waar een particulier niet tussenkomt, aldus de verkoper. Mijn advies: Koop je stoel niet bij MobiVit, want ook als die nog als nieuw is geven zij er de voorkeur aan om steeds weer nieuwe/gereconditioneerde stoelen te verkopen en helpen zij niet mee aan de verduurzaming van de maatschappij. De klant/nabestaanden worden niet geholpen. Misschien heeft iemand die dit leest wel belangstelling voor de stoel. Zie marktplaats!

  Sterke punten
  Verkopen!

  Zwakke punten
  Slechte afterservice.

  Cursus

  Review over Senior Live

  Deze cursus is erg goed en een goede lerares met assistent.
  Een echte aanrader en ook leuk als opfriscursus.
  De lesstof is duidelijk en bij elke les krijg je de behandelde lesstof uitgeprint mee.
  Zeer vriendelijke mensen en erg behulpzaam.

  Sterke punten
  Een warm welkom en lessen zijn goed georganiseerd.

  Zwakke punten
  De organisatie vooraf iets beter plannen.

  de bedragen

  Review over Mijnpensioenoverzicht.nl

  de bedragen opgegeven op mijnpensioen.nl kloppen voor geen meter.
  na mijn telefonische vraag aan een medewerker daar vertelde deze dat de voorgestelde vragen vaker niet dan wel kloppen door te vele variabelen, met andere worden dus ONBETROUWBAAR

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  teveel om op te noemen

  Dat viel tegen..

  Review over 50PlusBeurs

  Vanuit Zeeland naar de beurs. Hele reis. Het viel zo tegen. Iedereen wilde wat verkopen en er werd van uit gegaan dat een 50 plusser op sterven na dood is.
  Jeetje... we werken tegenwoordig tot 67 jaar. Ook hebben we geen tijd voor clubjes voor overdag.
  Als je dan nog moet betalen om dit alles te bekijken en aan te horen, hoeft het voor mij niet nog een keer.
  Jammer, jammer...
  Ik had graag meer info gekregen over gezonde voeding, de mogelijkheden van de bibliotheek, leuke uitjes
  b.v.
  Er was een lezing van de alzheimerstichting. Deze liet kans liggen: verkoop dan bv een speldje voor 1 euro. Dan dan dus weer niet...

  Sterke punten
  Geen idee nu. Ze zullen er wel zijn....

  Zwakke punten
  Leek wel een markt. Teveel gericht op versleten bejaarden.

  Kom niet meer op de site

  Review over 50plusser.nl

  Ben vanaf 2008 pluslid geweest.
  Heb er tientallen reisverhalen op staan.
  Tevens 3500 foto's en filmpjes en omdat m'n vrouw overleden is zijn dit emotionele herinneringen.
  Wilde toch graag verhalen en foto's terug hebben. Hoe kan dit?

  Zwakke punten
  Gestopt zonder te communiceren

  jammer dat het er niet meer is

  Review over 50plusser.nl

  ik vond het altijd wel heel gezellig om te chatten
  groetjes suusje

  Ongevraagd

  Review over Seniorenvoordeelpas

  Ik wil geen pas,ik wil niet lid worden en zeker niet gedwongen worden om 44,99 ero te betalen.\\r\\nVerwijder mij uit uw bestand onmiddelijk

  Sterke punten
  Opdringerig

  Zwakke punten
  Opdringerig

  Teleurstellend

  Review over 50PlusBeurs

  Kleine beurs, in vergelijking met voorgaande beurzen. Geen leuke proefmonsters en alles was " uitgekleed ". Uiterst minimaal ,waarbij er nogal nadruk wordt gelegd op verkoop. Niet voor herhaling vatbaar.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Afwezigheid van de grotere bedrijven. Te weinig aanbod.

  Wat een teleurstelling!

  Review over 50PlusBeurs

  We verheugden ons erg op de 50plus beurs 2022. Wat een teleurstelling was deze beurs echter (op woensdag). Het was zo druk dat je over de hoofden kon lopen. Wat een geluk dat er geen catastrofes zijn gebeurd: naar de uitgang/ nooduitgang had je waarschijnlijk niet kunnen komen door de drukte. Het was in ieder geval bijna onmogelijk om iets te bekijken. Koffie was wel te krijgen, maar dan moest je heel lang in de rij staan en daar hadden we geen zin in, ook al omdat er vrijwel geen plaats was om rustig te zitten. We hebben besloten om zo snel mogelijk te vertrekken, maar dat viel tegen: we hebben er een uur over gedaan om al schuifelend de uitgang te bereiken. Wat een opluchting toen we eenmaal buiten waren. Het Spoorwegmuseum was daarna een verademing. Erg leuk, maar op de beurs zien ze ons niet meer.

  Sterke punten
  In 2022 geen

  Zwakke punten
  In 2022 bijna alles

  Slechtste 50 plus beurs tot he

  Review over 50PlusBeurs

  Wij zijn al heel vaak naar de 50 plusbeurs geweest, maar dit jaar vonden wij het waardeloos. Je kon over de koppen lopen. Rijen dik bij de toiletten. Nergens plaats om te zitten en wat te eten. Veel verkoop van tassen etc. Geen leuke dingen,waar je een monstertje van kreeg. Karige boel. Wij zijn na een paar uur vertrokken naar de stad, om daar maar wat te gaan eten en drinken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Er werd op alle punten bezuinigd.

  Klant onterend

  Review over Mobivit

  Even een vraagje / opmerking.
  Hoe kan het dat wij een stoel bij u kopen en deze na 10 dagen kostenloos kunnen omruilen voor een duurdere stoel. De 1e stoel staat nu weer als nieuw aangeboden staat in uw filiaal. En wij nu de 2e geleverde stoel (9 juli geleverd)waar mijn vader 2 keer op gezeten heeft niet kunnen omruilen voor een bankstel. Mijn vader is helaas afgelopen zondag overleden en mijn moeder is dementerend en snapt niet hoe de stoel werkt. Dus hadden we graag de stoel omgeruild voor een bankstel waar mijn moeder wel wat aam heeft. Of een andere nette oplossing. Een normaal bedrag voor de stoel zodat u er weer dubbel op kunt verdienen. Maar helaas niets is mogelijk. Het vreemde is dat als mijn vader niet was overleden het omruilen geen probleem was. Gaat u nou werkelijk over lijken? Ik dacht dat uw bedrijf was voor ouderen. Maar u bent enkel uit op het geld van uw klanten. Ik heb hier werkelijk geen woorden voor. Mens onterend is het gewoon. Als er verdiend kan worden is alles mogelijk. Maar meedenken naar een passende oplossing waarbij u er alsnog beter uitspringt is niet mogelijk. Wij zullen op alle mogelijke kanalen deze recentie plaatsen. Wat dit is toch niet te geloven.. Wij moeten liegen over het overlijden van onze vader.. Wat vraagt u toch van uw klanten.. Niet normaal meer

  leveren minderwaardig produkt

  Review over Shop4u2

  Wat ik kreeg was niet wat op de site te koop stond, maar een minderwaardige copie. Jos Van Hees antwoorde: " wij hebben geen ander"., maar wijzigde de webpagina niet. Bedrieglijke boel. nul zero verantwoordelijkheid. mijn inziens mafia praktijken. Beloofde levering in 1/2 dagen, het werd een week.

  Sterke punten
  ABSULUUT G E E N

  Zwakke punten
  Totaal onverantwoord op alle gebied
  Bedrieglijk + vals + achterbaks en arrogant

  vrij zijn

  Review over 50plusser.nl

  Jarenlang was ik lid van 50plusser.nl Een forum met veel ruzie. Ik kreeg een permanente ban die ik met genoegen accepteerde. Nu echter blijkt dat één of meerdere leden mij kennelijk niet uit gedachten kunnen of willen zetten. Er is nu een dame met aparte ideeën op het forum, An en nog iets en al menige keer wanneer het de heer Nicolaas P niet zint dan noemt hij haar bij MIJN naam, beschuldigd mij dat ik er anoniem op ben. Ik kan mij niet verdedigen, en Thijs, jij geeft geen antwoord als ik jou schrijf, dus ik probeer nu dit. Laat mij zelf op dat forum voor korte tijd, of gooi die NicolaasP eraf, of schrijf dat ik er niet eens op KAN, ik KAN die ander niet zijn en wil het ook niet.
  Vriendelijke groet.
  Annette

  Sterke punten
  Op dit moment zie ik die sterke punten uiteraard niet,

  Zwakke punten
  Ik ben er destijds uit gezet, maar de tegenpartijders niet. Waar twee kijven hebben twee schuld, maar niet hier. Ook nu zie ik knallende ruzies, waar niet op ingegrepen wordt en men met zijn allen op 1 na iemand op de nek springt en dingen zeggen die niet met het onderwerp te maken hebben.

  Klanken van oorsprong

  Review over Omroep MAX

  Grandioos genoten van deze avond, 15.3.22
  Had nog langer mogen duren.

  Afhandeling retouren

  Review over Shop4u2

  Artikel gekocht dat helaas niet geschikt was. Dezelfde dag dat het artikel ontvangen was, meteen gemeld dat het artikel niet geschikt was en nog in de originele verpakking zit, dus niet uitgepakt. Wordt eerst meer dan een week aan het lijntje gehouden en daarna afgescheept met de mededeling dat het om hygiëne en corona regels niet retour genomen kan worden. Flauwekul voor iets dat nog niet eens uitgepakt is. En schandalige afhandeling van de koop. Advies: geen zaken mee doen !

  Zwakke punten
  Schandalige afhandeling van retour zending en nakomen afspraken

  Fantastische sta op stoel gekocht

  Review over Mobivit

  Pas geleden hebben wij ECHT fantastische sta op stoelen gekocht bij Mobivit Assen.
  Wij zijn heel goed geholpen en zijn voor dat we gekocht hebben 2 keer eerder geweest. We konden echt vrijblijvend proberen en zijn heel prettig geholpen door Rogier(verkoper).
  Heel goeie uitleg gehad waar op te letten bij het kopen van de stoelen.
  We hebben ze net 5 weken en zitten echt heel lekker.

  Sterke punten
  Goed advies gekregen

  Beiden lid van deze Omroep

  Review over Omroep MAX

  Een aanwinst is Dionne Stax en de tv programma’s verdienen ook een dik compliment!
  Jan Slagter ga zo door!
  Chapeau.
  Peter: 71 jaar. & Grietje: 58 jaar.

  Sterke punten
  Een goede afstemming op de leeftijd zowel de literatuur als de visualiteit : tv

  Zwakke punten
  Moet ze nog ontdekken!

  Hart voor de ouderen.

  Review over Spel plus

  Ze hebben voor Oosterbeemd en Valkenheim verpleeghuis spellen gedoneerd omdat ze door de watersnoodramp alle spellen zijn kwijt geraakt. Onze dank is groot en het zijn toppers!!!!

  Sterke punten
  Empathie. Goed hart

  Zwakke punten
  -

  Erg onvriendelijk

  Review over Thuiszorgwinkel

  Erg duur met tweedehands artikelen, sjoemelt met de prijs. Accu eraf, accu erbij etc. Prijs duurder dan weer minder duur. Valt niet met meneer te praten.

  Sterke punten
  Niet ontdekt

  Zwakke punten
  Onvriendelijk en duur

  Ik raad deze webshop af

  Review over Shop4u2

  Voor mijn schoonvader hebben we een sta op hulp van bijna 300 euro gekocht. Helaas vond hij deze niet fijn, en wilde we deze daarom retourneren.
  Hoewel er maar 1x op gezeten is, wil de webshop deze echter niet terugnemen, met vele smoesjes als redenen.
  Ik raad daarom iedereen af om ooit bij deze website te kopen.

  Zwakke punten
  Voor mijn schoonvader hebben we een sta op hulp van bijna 300 euro gekocht. Helaas vond hij deze niet fijn, en wilde we deze daarom retourneren.
  Hoewel er maar 1x op gezeten is, wil de webshop deze echter niet terugnemen, met vele smoesjes als redenen.
  De retourvoorwaarden hebben we van te voren goed doorgelezen, nergens bleek uit dat we dit product niet terug konden sturen,
  we zijn dan ook zeer ontevreden over de gang van zaken.

  Waardeloos

  Review over Mijnpensioenoverzicht.nl

  Van "mijn pensioenoverzicht klopt werkelijk geen reet !
  Bij mijzelf is het AOW bedrag ONJUIST. Geboren voor 1 januari 1950 ontvang ik ( gelukkig ) naast mijn eigen AOW een toeslag vanwege mijn huwelijk Het pensioenoverzicht gaat echter uit van alleenstaande AOW.
  het nabestaandenpensioen van mijn vrouw is niet vermeld in haar pensioenoverzicht.
  Per saldo klopt er dus niets van. Een bank oriënteert zich op dit pensioenoverzicht en is niet geinteresseerd in andere documenten.

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande. Het feit dat in de kop staat Mijn Pensioenoverzich zegt al genoeg

  Ik zoek een vriend

  Review over SeniorenGeluk.nl

  Ik ben op zoek een nette man zonder slechte gewoonten.Als ik slaag,dan zal het leven voor ons interessanter en rijker zijn.