• Mijn vader ligt in een revalidatiecentrum in België vanwege 3 herseninfarcten achter elkaar. Zijn rechterkant is hierdoor verlamd. Hij had mij gevraagd om een opklapbaar bedtafeltje te bestellen dat hij gezien had op internet. Na uitgebreid surfen bleek dit niet zo gemakkelijk te vinden, want het was op verschillende websites uitverkocht óf belachelijk prijzig. Op één of andere manier kwam ik voor een zeer schappelijke prijs hetzelfde tafeltje tegen (dat dacht ik tenminste gezien de foto). In overleg met mijn vader het tafeltje besteld, en afwachten maar. Opeens kwam ik erachter dat ik mijn woonplaats in Nederland had ingevuld, i.p.v. mijns vaders woonplaats in België. Nadat ik SHOP4U2 hierover ingelicht had via de mail, kreeg ik snel antwoord dat DHL niet meer te bereiken was (het was vrijdagavond of zo), maar dat ik de postcode etc. wel goed ingevuld had en dat het misschien goed zou komen. Ik had ze eerder ook al ergens een mail over gestuurd, toen kreeg ik ook snel reactie van SHOP4U2. Het tafeltje werd dinsdag bezorgd en er toen waren er 3 problemen. 1- Het was toch net een iets ander tafeltje (mijn schuld) 2- Het was beschadigd 3- Het was een wankele prul (sorry, maar dat was/is de waarheid) Weer via de mail contact gezocht en snel en zakelijk werd er nogmaals gereageerd. Er moesten foto's gemaakt worden als bewijs van de beschadiging, wat ik gedaan heb. Toen kreeg ik een retouradres met een nummer erbij. Binnen een week had ik mijn geld terug mét de eerste verzendkosten. De retourverzendkosten waren voor mij, maar dat kan ik wel begrijpen. Snelle email reacties en goede service. Het opklapbare bedtafeltje raad ik ten strengste af, maar SHOP4U2 beveel ik zeker aan......

    Sterke punten
    Snelle email response Aftersales service

    Zwakke punten
    Producten niet altijd even degelijk

    Door Rob op 18 juni 2020 Reageer
  • Piet Paulusma - Review over Omroep MAX

    Jammer voor ons dat jullie deze weerman weer aan het werk helpen. Ik zap altijd weg als deze hyperventilerende presentator op de buis blijft, want anders krijgen wij het benauwd. Is hij wel populair eigenlijk ? Bovendien behoeft deze man ondertiteling want hij is niet te verstaan.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen visitekaartje voor Max

    Door Hans van Oudenaarde op 10 december 2019 Reageer
  • niet besteld - Review over Shop4u2

    Ik heb alleen een vraag gesteld over een artikel. Een kwartier later had ik een mail dat het artikel al in het magazijn in Duitsland was besteld en er dus niet mer geannuleerd kon worden. Rare zaak; bestelling dus ook maar niet doorgezet!

    Sterke punten
    foute communicatie maar wel snel. Te snel.

    Zwakke punten
    blafbrief dat er al niet meer geannuleerd kan worden. Ik bestel hier niks!

    Door J. op 18 november 2019 Reageer (1 reactie)
  • teleurstellend - Review over 50PlusBeurs

    Al meerdere keren de beurs bezocht. Voorlaatste keer was een aantal jaren terug. Dat is voor nu de vergelijking met de beurs dit jaar. Erg weinig 'interactie' dit keer in 2019. Eerder werd er meer ingestoken op mogelijke hobby's, neem bv pottenbakken. Het is nu meer directe verkoop. Ook lijkt de beurs kleiner dan die in voorgaande jaren.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    te veel op directe verkoop gericht.

    Door joszwa op 23 september 2019 Reageer
  • Olga Commandeur - Review over Omroep MAX

    Wanneer krijgt Olga eens haar broodnodige aandacht en complimenten voor haar eeuwenlange verschijning op TV voor haar Nederland in beweging? Zó verdiend!

    Sterke punten
    Zo lang succes!

    Zwakke punten
    Geen

    Door Trudi Bos op 5 september 2019 Reageer
  • I have ordered a wheelchair on 13-06-2019 and after 4 to 5 days i didnt get the package , i contacted both the POSTNL and SHOP4U2 to know the status of the package .I didnt get any proper response hence i canceled the order . Its been more than a month i didnt get my refund , SHOP4U2 not responding to my calls or emails.

    Door Yogini op 20 juli 2019 Reageer (1 reactie)
  • Erg goede ervaring gehad bij Mobivit te Assen door de sympathieke hulp van adviseur Rogier. Hartelijk welkom en erg goede uitleg voor een op maat gemaakte sta op stoel voor mijn vrouw. Inmiddels heeft ze er al een tijd erg veel plezier en vooral gemak van. Als ik voor mij zelf ooit eens 1 nodig heb dan zal ik zeker hier weer naar toe gaan.

    Sterke punten
    Goed en deskundig advies. Ruime keus Goede gratis aflevering

    Door Gerard Raad op 11 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn moeder is dement geworden en daarom opgenomen in een verpleeghuis. Anbo is zogenaamd goed voor ouderen, Echt niet, Men houdt gewoon aan dat het lidmaatschap een maand vooraf het nieuwe abonnemnts jaar moet worden opgezegd. Als familie weet je dit dus niet. Dus dement in verpleeghuis zit je er nog een jaar aan vast

    Door Ruud op 9 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Top! - Review over Hulpmiddelen Shop

    Zeer goed geholpen met een product dat ik nergens anders kon krijgen. Dachten goed mee.

    Door van Kesteren op 31 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Laatst een bedpapagaai gekocht. Deze was snel geleverd en goed telefonisch advies gekregen.

    Sterke punten
    advies

    Zwakke punten
    geen

    Door De Leeuw op 27 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte organisatie - Review over ANBO

    De Anbo heeft mij zeer slecht behandeld. In 2015 mijn lidmaatschap opgezegd en ze willen nog steeds ledenbijdrage ontvangen. Slechte communicatie. Direct contact is onmogelijk, als er werkelijk wat te vragen valt. Mijn TIP > Wordt NOOIT lid van de Anbo, dat heeft alleen maar nadelen

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie en helderheid is hier super slecht, bij de Anbo

    Door Henk Bruins op 8 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.