50PlusBeurs

50PlusBeurs, 's werelds grootste evenement voor actieve plussers! - 50PlusBeurs 's werelds grootste evenement voor actieve plussers! 20 t/m 24 september Jaarbeurs Utrecht. Bekijk alle beursinformatie op de website.

50PlusBeurs Reviews

  Dat viel tegen..

  Vanuit Zeeland naar de beurs. Hele reis. Het viel zo tegen. Iedereen wilde wat verkopen en er werd van uit gegaan dat een 50 plusser op sterven na dood is.
  Jeetje... we werken tegenwoordig tot 67 jaar. Ook hebben we geen tijd voor clubjes voor overdag.
  Als je dan nog moet betalen om dit alles te bekijken en aan te horen, hoeft het voor mij niet nog een keer.
  Jammer, jammer...
  Ik had graag meer info gekregen over gezonde voeding, de mogelijkheden van de bibliotheek, leuke uitjes
  b.v.
  Er was een lezing van de alzheimerstichting. Deze liet kans liggen: verkoop dan bv een speldje voor 1 euro. Dan dan dus weer niet...

  Sterke punten
  Geen idee nu. Ze zullen er wel zijn....

  Zwakke punten
  Leek wel een markt. Teveel gericht op versleten bejaarden.

  Teleurstellend

  Kleine beurs, in vergelijking met voorgaande beurzen. Geen leuke proefmonsters en alles was " uitgekleed ". Uiterst minimaal ,waarbij er nogal nadruk wordt gelegd op verkoop. Niet voor herhaling vatbaar.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Afwezigheid van de grotere bedrijven. Te weinig aanbod.

  Wat een teleurstelling!

  We verheugden ons erg op de 50plus beurs 2022. Wat een teleurstelling was deze beurs echter (op woensdag). Het was zo druk dat je over de hoofden kon lopen. Wat een geluk dat er geen catastrofes zijn gebeurd: naar de uitgang/ nooduitgang had je waarschijnlijk niet kunnen komen door de drukte. Het was in ieder geval bijna onmogelijk om iets te bekijken. Koffie was wel te krijgen, maar dan moest je heel lang in de rij staan en daar hadden we geen zin in, ook al omdat er vrijwel geen plaats was om rustig te zitten. We hebben besloten om zo snel mogelijk te vertrekken, maar dat viel tegen: we hebben er een uur over gedaan om al schuifelend de uitgang te bereiken. Wat een opluchting toen we eenmaal buiten waren. Het Spoorwegmuseum was daarna een verademing. Erg leuk, maar op de beurs zien ze ons niet meer.

  Sterke punten
  In 2022 geen

  Zwakke punten
  In 2022 bijna alles

  Slechtste 50 plus beurs tot he

  Wij zijn al heel vaak naar de 50 plusbeurs geweest, maar dit jaar vonden wij het waardeloos. Je kon over de koppen lopen. Rijen dik bij de toiletten. Nergens plaats om te zitten en wat te eten. Veel verkoop van tassen etc. Geen leuke dingen,waar je een monstertje van kreeg. Karige boel. Wij zijn na een paar uur vertrokken naar de stad, om daar maar wat te gaan eten en drinken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Er werd op alle punten bezuinigd.

  teleurstellend

  Al meerdere keren de beurs bezocht. Voorlaatste keer was een aantal jaren terug. Dat is voor nu de vergelijking met de beurs dit jaar.
  Erg weinig 'interactie' dit keer in 2019.
  Eerder werd er meer ingestoken op mogelijke hobby's, neem bv pottenbakken.
  Het is nu meer directe verkoop.

  Ook lijkt de beurs kleiner dan die in voorgaande jaren.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel op directe verkoop gericht.

Bezoek 50PlusBeurs

Schrijf een review