Mobivit

Betaalbare hulpmiddelen voor ouderen bij MobiVit Betaalbare scootmobielen, hoog- en laagbedden en andere hulpmiddelen. Bekijk de website voor meer informatie.

Mobivit Reviews

  Slechte service

  Sta-op-stoel gekocht bij MobiVit. Slechts < 3 mnd. gebruikt i.v.m. overlijden. MobiVit weigert de stoel terug te kopen. Het is een gereconditioneerde stoel. Die is dus ook gebruikt, nagekeken en opnieuw bekleed. Zij hebben een toeleverancier, maar weigeren te vertellen wie dat is. Het is een gesloten systeem waar een particulier niet tussenkomt, aldus de verkoper. Mijn advies: Koop je stoel niet bij MobiVit, want ook als die nog als nieuw is geven zij er de voorkeur aan om steeds weer nieuwe/gereconditioneerde stoelen te verkopen en helpen zij niet mee aan de verduurzaming van de maatschappij. De klant/nabestaanden worden niet geholpen. Misschien heeft iemand die dit leest wel belangstelling voor de stoel. Zie marktplaats!

  Sterke punten
  Verkopen!

  Zwakke punten
  Slechte afterservice.

  Klant onterend

  Even een vraagje / opmerking.
  Hoe kan het dat wij een stoel bij u kopen en deze na 10 dagen kostenloos kunnen omruilen voor een duurdere stoel. De 1e stoel staat nu weer als nieuw aangeboden staat in uw filiaal. En wij nu de 2e geleverde stoel (9 juli geleverd)waar mijn vader 2 keer op gezeten heeft niet kunnen omruilen voor een bankstel. Mijn vader is helaas afgelopen zondag overleden en mijn moeder is dementerend en snapt niet hoe de stoel werkt. Dus hadden we graag de stoel omgeruild voor een bankstel waar mijn moeder wel wat aam heeft. Of een andere nette oplossing. Een normaal bedrag voor de stoel zodat u er weer dubbel op kunt verdienen. Maar helaas niets is mogelijk. Het vreemde is dat als mijn vader niet was overleden het omruilen geen probleem was. Gaat u nou werkelijk over lijken? Ik dacht dat uw bedrijf was voor ouderen. Maar u bent enkel uit op het geld van uw klanten. Ik heb hier werkelijk geen woorden voor. Mens onterend is het gewoon. Als er verdiend kan worden is alles mogelijk. Maar meedenken naar een passende oplossing waarbij u er alsnog beter uitspringt is niet mogelijk. Wij zullen op alle mogelijke kanalen deze recentie plaatsen. Wat dit is toch niet te geloven.. Wij moeten liegen over het overlijden van onze vader.. Wat vraagt u toch van uw klanten.. Niet normaal meer

  Fantastische sta op stoel gekocht

  Pas geleden hebben wij ECHT fantastische sta op stoelen gekocht bij Mobivit Assen.
  Wij zijn heel goed geholpen en zijn voor dat we gekocht hebben 2 keer eerder geweest. We konden echt vrijblijvend proberen en zijn heel prettig geholpen door Rogier(verkoper).
  Heel goeie uitleg gehad waar op te letten bij het kopen van de stoelen.
  We hebben ze net 5 weken en zitten echt heel lekker.

  Sterke punten
  Goed advies gekregen

  Zeer deskundig en eerlijk advies

  Erg goede ervaring gehad bij Mobivit te Assen door de sympathieke hulp van adviseur Rogier.
  Hartelijk welkom en erg goede uitleg voor een op maat gemaakte sta op stoel voor mijn vrouw.
  Inmiddels heeft ze er al een tijd erg veel plezier en vooral gemak van.
  Als ik voor mij zelf ooit eens 1 nodig heb dan zal ik zeker hier weer naar toe gaan.

  Sterke punten
  Goed en deskundig advies.
  Ruime keus
  Goede gratis aflevering

Bezoek Mobivit

Schrijf een review