50plusser.nl

50plusser.nl

50plusser.nl Reviews

  Ben ik nu al mijn foto,s kwijt

  Heel veel jaren en met heel veel plezier van deze mooie site gebruikt gemaakt,en door omstandig heden van jaren geleden gèen gebruik meer van gemaakt, en nu kom ik er achter dat de site niet meer bestaat,heèeeeel erg jammer.
  Mvg Herrie Kloppenborg.

  Zwakke punten
  Dat de site niet meer bestaat.

  Kom niet meer op de site

  Ben vanaf 2008 pluslid geweest.
  Heb er tientallen reisverhalen op staan.
  Tevens 3500 foto's en filmpjes en omdat m'n vrouw overleden is zijn dit emotionele herinneringen.
  Wilde toch graag verhalen en foto's terug hebben. Hoe kan dit?

  Zwakke punten
  Gestopt zonder te communiceren

  jammer dat het er niet meer is

  ik vond het altijd wel heel gezellig om te chatten
  groetjes suusje

  vrij zijn

  Jarenlang was ik lid van 50plusser.nl Een forum met veel ruzie. Ik kreeg een permanente ban die ik met genoegen accepteerde. Nu echter blijkt dat één of meerdere leden mij kennelijk niet uit gedachten kunnen of willen zetten. Er is nu een dame met aparte ideeën op het forum, An en nog iets en al menige keer wanneer het de heer Nicolaas P niet zint dan noemt hij haar bij MIJN naam, beschuldigd mij dat ik er anoniem op ben. Ik kan mij niet verdedigen, en Thijs, jij geeft geen antwoord als ik jou schrijf, dus ik probeer nu dit. Laat mij zelf op dat forum voor korte tijd, of gooi die NicolaasP eraf, of schrijf dat ik er niet eens op KAN, ik KAN die ander niet zijn en wil het ook niet.
  Vriendelijke groet.
  Annette

  Sterke punten
  Op dit moment zie ik die sterke punten uiteraard niet,

  Zwakke punten
  Ik ben er destijds uit gezet, maar de tegenpartijders niet. Waar twee kijven hebben twee schuld, maar niet hier. Ook nu zie ik knallende ruzies, waar niet op ingegrepen wordt en men met zijn allen op 1 na iemand op de nek springt en dingen zeggen die niet met het onderwerp te maken hebben.

Bezoek 50plusser.nl

Schrijf een review