Reviews van deze auteur

vrij zijn

Review over 50plusser.nl

Jarenlang was ik lid van 50plusser.nl Een forum met veel ruzie. Ik kreeg een permanente ban die ik met genoegen accepteerde. Nu echter blijkt dat één of meerdere leden mij kennelijk niet uit gedachten kunnen of willen zetten. Er is nu een dame met aparte ideeën op het forum, An en nog iets en al menige keer wanneer het de heer Nicolaas P niet zint dan noemt hij haar bij MIJN naam, beschuldigd mij dat ik er anoniem op ben. Ik kan mij niet verdedigen, en Thijs, jij geeft geen antwoord als ik jou schrijf, dus ik probeer nu dit. Laat mij zelf op dat forum voor korte tijd, of gooi die NicolaasP eraf, of schrijf dat ik er niet eens op KAN, ik KAN die ander niet zijn en wil het ook niet.
Vriendelijke groet.
Annette

Sterke punten
Op dit moment zie ik die sterke punten uiteraard niet,

Zwakke punten
Ik ben er destijds uit gezet, maar de tegenpartijders niet. Waar twee kijven hebben twee schuld, maar niet hier. Ook nu zie ik knallende ruzies, waar niet op ingegrepen wordt en men met zijn allen op 1 na iemand op de nek springt en dingen zeggen die niet met het onderwerp te maken hebben.

reacties:

Review: vrij zijn

Ik had mijn reactie ook naar Linkedin naar de beheerder gestuurd, ik heb via FB een chat gestuurd, ik heb een persoonlijke email gestuurd en op nog een site, klachten over 50plusser.nl.
De beheerder neemt de klacht niet serieus. Het beledigen gaat door en ik kan er niets tegen doen. 50plusser.nl is dus een site waar men naar hartelust anderen, die er niets tegenin kunnen brengen, mag beledigen, dankzij de beheerder.