Nieuwe Websites voor Senioren

Nieuwe Websites voor Senioren

Langer Thuis in Huis

Informatie

Home - Langer Thuis in Huis

Langer thuis in huis is er voor iedereen die graag veilig en gezellig in zijn eigen huis wil blijven wonen. Nu en in de toekomst. U vindt hier keuzehulpen, tips en allerlei dingen om te doen, thuis en buiten de deur. WelkLees verder »
Vijftig Plus Dating

Dating

50 Plus Dating | Dating voor 50 Plussers (50+) Lees verder »
Alleenstaande Senioren

Dating

Alleenstaande senioren - Dating voor alleenstaande Dating voor alleenstaandeLees verder »
4Match

Dating

4match Datingsite | Vind je unieke date, partner of vriendschap! Datingsite 4Match is een geheel nieuwe vorm van dating. De datingsite onderscheid zich in de manier van matchen en vind zo de perfecte date, vriendschap of relatie. Schrijf je nu graLees verder »
Actief 65 Plus

Dating

Uitzendspecialist voor Senioren - Actief65+ Uitzendbureau Actief65+ is het uitzendbureau voor senioren. Wij verbinden 65-plussers in alle beroepsgroepen met werkgevers door heel Nederland.Lees verder »
50 Dating

Dating

50 Plus Dating voor Senioren & 50 plussers: Vergelijk 50+ Datingsites Zoekt u info over datingsites voor 50 plussers en senioren? U bent 50 plus en zoekt een partner? Steeds meer ouderen daten online. 50 plus dating overzichtLees verder »
50 Plus Match

Dating

Start met daten op dé datingsite voor 50-plussers - 50plusmatch.nl Dating voor 50-plussers. 50plusmatch.nl is dé datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze date. Schrijf je gratis in en start met dating!Lees verder »
Senioren Dating

Dating

Seniorendating.startpagina.nl | Dating voor 50+ en 65+ Op zoek naar een nieuwe relatie of date? Vind hier een date met een dame of heer van dezelfde leeftijd!Lees verder »
Thuiszorgwinkel

Hulpmiddelen   •   1 Review

Thuiszorgwinkel: Totale Zorgwinkel | Wij zijn een thuiszorgwinkel met een zeer groot assortiment in hulpmiddelen, van scootmobiel tot sta-op stoel en van rollators tot douche en toilet hulpmiddelen. Wij zijn een thuiszorgwinkel met een zeer grootLees verder »
Senioren Start

Informatie

senioren: algemeen, ziekte, gezondheid, eten, drinken, cursussen Lees verder »
50liefde.nl

Dating

50liefde.nl - De grootste datingsite voor 50 plussers Grootste 50 plus datingsite. Gratis inschrijven! Online dating voor 50plussers op zoek naar een date, vriendschap of een serieuze relatie.Lees verder »
SeniorenGeluk.nl

Dating   •   1 Review

Voor een relatie, date of vriendschap voor senioren (50+) | SeniorenGeluk.nl SeniorenGeluk.nl, de grootste Nederlandse datingsite voor senioren! Kom direct in contact met andere 50-plussers | 50 Plusser | 50 Plus | ouderen Depend.nlLees verder »
Wijzer in geldzaken

Pensioen

Wijzer in geldzaken | Wijzer in geldzaken Wijzer in geldzaken wijst consumenten met vragen over geldzaken de weg naar betrouwbare informatie. Gebruik de tips, tools en informatie.Lees verder »
50plus Blog
Fietsen123

Informatie

Fietsen123 - Alles over fietsen | Fietsen123 U zoekt een fietsroute? Op Fietsen123 vindt u de leukste fietsroutes in Nederland en België. En alles over e-bikes (elektrische fietsen) en fietsvakanties!Lees verder »
50plusmatch.nl

Dating

Start met daten op dé datingsite voor 50-plussers - 50plusmatch.nl Dating voor 50-plussers. 50plusmatch.nl is dé datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze date. Schrijf je gratis in en start met dating!Lees verder »
Fietsersbond.nl
ANBO

Informatie   •   2 Reviews

ANBO | Dé belangenorganisatie voor senioren ANBO is de meest invloedrijke seniorenorganisatie van Nederland voor huidige en toekomstige generaties.Lees verder »
Unie KBO

Informatie

Unie KBO De seniorenorganisatie van NederlandLees verder »
HCC
Route 50Plus
50plusPartij

Politiek

Welkom 50PLUS is een politieke partij die de belangen van 50-Plussers in Nederland behartigtLees verder »
Mijnpensioenoverzicht.nl
50plusser.nl
SeniorenNet.nl

Informatie

SeniorenNet.nl - de startpagina voor Nederlandse senioren: de actieve 50-plussers Lees verder »